Apowersoft: Free online recorder - Απίστευτο δωρεάν εργαλείο καταγραφής οθόνης σε βίντεο

Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής βίντεο

Δεν χορταίνω να το βλέπω και απορώ πως είναι δυνατόν ένα τόσο καλαίσθητο, πρακτικό και με πολλές λειτουργίες πρόγραμμα να είναι εντελώς δωρεάν!

Το «Free online Recorder» από την Apowersoft είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που σας βοηθά να καταγράψετε σε βίντεο την δραστηριότητά σας στον υπολογιστή. Είναι online αλλά πρέπει να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης αν είναι η πρώτη φορά που την χρησιμοποιείτε. Μετά μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή online χωρίς περιορισμούς.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα, και εκτός από καταγραφή οθόνης σε βίντεο, μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα και τον ήχο του μικροφώνου ή των ήχων του συστήματος. Το αποτέλεσμα μπορεί να εξαχθεί σε πολλά φορμάτ όπως MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη περιοχή για να εγγράψετε την δραστηριότητα εντός αυτής, ή να διαλέξετε εγγραφή ολόκληρης της οθόνης. Αν είστε χρήστες android, υπάρχει μια έκδοση και για καταγραφή της επιφάνειας των android συσκευών, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.





Άφησα τα καλύτερα για το τέλος:

1ον: Μπορείτε, κατά την διάρκεια της εγγραφής του βίντεο, να ανοίξετε την web κάμερα σας, και να καταγράφουν και οι δυο μαζί, δηλαδή η επιφάνεια εργασίας και εσείς που θα είστε πίσω από την κάμερα. Το παράθυρο της web κάμερας, μπορείτε να το προσαρμόσετε σε ότι μέγεθος θέλετε, και όλα αυτά όπως είπαμε ζωντανά, κατά την διάρκεια της εγγραφής!

2ον: Επίσης, κατά την ζωντανή εγγραφή του βίντεο, μπορείτε να σχεδιάζετε με βελάκια, μαρκαδόρους, χρωματιστούς κτλ, επάνω στην οθόνη, ώστε να δώσετε ακόμα καλύτερη αίσθηση και απεικόνιση στους θεατές των βίντεο οδηγών που πιθανόν θα φτιάχνετε. Απίστευτο; Και εμείς δεν το πιστεύαμε μέχρι που το δοκιμάσαμε!

Έκδοση: 1.3.5.6
Μέγεθος: 53 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android
Κατασκευαστής: Αpowersoft
Πηγή: apowersoft.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram