Krita Mobile - Το δημοφιλές δωρεάν πρόγραμμα ζωγραφικής αποκτά έκδοση για Android tablet

καλύτερη εφαρμογή ζωγραφικής για tablet
 
Η Krita είναι ένα πολύ βαρύ όνομα στον χώρο των προγραμμάτων ζωγραφικής. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία πολλών χρόνων με το γνωστό πρόγραμμα ζωγραφικής για υπολογιστές, τώρα η Krita κάνει την είσοδό της και στις εφαρμογές με το Krita Mobile.

Η μεταφορά έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διατηρώντας τα περισσότερα από τα πλούσια χαρακτηριστικά της έκδοσης για υπολογιστές. Υπάρχουν brushes και εργαλεία για να δημιουργηθούν εκπληκτικά σχέδια και έργα τέχνης, ενώ υποστηρίζονται και εδώ τα πολλαπλά layer. Εντυπωσιακό είναι και το canvas-only, το οποίο αφαιρεί τα γραφικά στοιχεία του προγράμματος και δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε αμέριμνοι, σε ένα καθαρό καμβά.

Για την ώρα η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα τη χρήση σε tablet, με τα περισσότερα smartphone να μην υποστηρίζονται κανονικά. Ωστόσο καθώς αυτή θα αναπτύσσεται, η λίστα των  συσκευών που υποστηρίζονται θα διευρύνεται.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Stichting Krita Foundation
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram