Τρελές προσφορές σε Windows και Office που δεν θέλεις να χάσεις

GODEAL24 - Εκπληκτικές προσφορές σε Windows και Office

Κακά τα ψέμματα, αν δουλεύεις σε γραφείο, το Microsoft Office είναι ο Βασιλιάς της αποδοτικότητας. Δεν χρειάζεται να καταφεύγεις σε «σπασμένα» και επικίνδυνα πακέτα λογισμικού, και αυτό χάρη στην Godeal24 όπου μέσω εορταστικών προσφορών «Halloween Big Sale» σου δίνει γνήσιο αλλά φθηνό MS Office, είτε πρόκειται για το πιο πρόσφατο Office 2021, είτε για το Office 2019. Το Office 2021 με μόλις 26,75€ και το Office 2019 με μόλις 23,56€, είναι πραγματική «κλεψιά»! 

Αν πάλι θέλεις παραπάνω από μία άδεια χρήσης, μπορείς να επιλέξεις ένα πακέτο με πολλαπλά κλειδιά, όπου η τιμή είναι σαφώς καλύτερη και τα Office 2021 μπορείς να τα αποκτήσεις με μόλις 15,43€ ανά PC!

Από την άλλη, τα Windows αποτελούν τη βάση των περισσότερων υπολογιστών. Μπορείς να επωφεληθείς από αυτή την προσφορά για να αγοράσεις τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κλειδιά των Windows 10 που είναι μόλις στα 8,65€! Το πιο οικονομικό πακέτο είναι το Windows 10 Pro για δύο υπολογιστές, όπου κοστίζουν 7,43€ το καθένα. Πάμε να δούμε όλες τις προσφορές. 

Office 2021 και Office 2019 (με το κουπόνι: SGO62)

Windows 10 και Windows 11 (με το κουπόνι: SGO50)

Πακέτα Windows και Office (με το κουπόνι: SGO62)
Μαζικές πολλαπλές άδειες για Windows και Office (χωρίς κουπόνι)

Διάφορα εργαλεία για τον Υπολογιστή


Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Πως πληρώνω μέσω PayPal

• Αφού βάλεις στο καλάθι τα προϊόντα σου, πηγαίνεις στην οθόνη του Checkout και συνεχίζεις ως Guest ή κάνεις μια εγγραφή. 
• Από προεπιλογή, στο «Payment Information» είναι το Cwalletco. Πάτα το Continue. 
• Πήγαινε στο «Order Review» και πάτα στο «Place Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• Πάτα το «Choose Payment Method» και μετά στο «Process Order»


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές


• θα δεις μια οθόνη με επιλογές πληρωμής, διάλεξε αυτή του Paypal, και είσαι έτοιμος να πληρώσεις. 


GoDeal24: Γνήσια Windows και Office σε εξωπραγματικές τιμές
Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal