Duplicate Contacts Fixer - Διαγράψτε διπλότυπες επαφές από το κινητό σας

Δωρεάν εφαρμογή που βρίσκει διπλότυπες επαφές στο κινητό


Οι περισσότεροι πιθανόν να έχουμε μια χαοτική λίστα επαφών στο κινητό μας και θέλουμε να την οργανώσουμε αλλά δεν μπορούμε καθώς η ανεύρεση και η διαγραφή τους με το χέρι είναι μια δύσκολη και προπάντων βαρετή δουλειά.

Με μια δωρεάν εφαρμογή όμως σαν το Duplicate Contacts Fixer, μπορούμε να διαχειριστούμε και να βρούμε τις διπλές επαφές του τηλεφώνου μας με μεγάλη ευκολία. Πρόκειται για ένα απλό εργαλείο που μας επιτρέπει να φιλτράρουμε τις επαφές μας βάσει τύπων λογαριασμού όπως Google, Facebook, WhatsApp κ.α.

Ξεκινώντας με την εφαρμογή, επιλέγουμε τον λογαριασμό η την κάρτα sim που έχουμε αποθηκευμένες τις επαφές και ξεκινάμε την αναζήτηση.. Η εφαρμογή δεν θα αργήσει να βρει τις διπλότυπες επαφές και μόλις το κάνει αυτό, τις επιλέγει αυτόματα και εμείς πατάμε το κουμπί της διαγραφής....και άιντε στο καλό!

Αξίζει να σημειωθεί, πως αν για κάποιο λόγο διαγράψουμε καταλάθος κάποιες επαφές, η εφαρμογή διαθέτει δικλείδα ασφαλείας μέσω της επιλογής επαναφοράς διαγραμμένων επαφών. Οπότε, καλό είναι πριν ξεκινήσουμε, μέσα από το μενού της εφαρμογής να πάμε στην επιλογή «Backup/Restore»  και να κρατήσουμε αντίγραφα ασφαλείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, θα δείτε εντός εφαρμογής στην καρτέλα «FAQ».

Για του λόγου το αληθές και να σας ενθαρρύνουμε να την κατεβάσετε στο κινητό σας, βλέπουμε ότι στο Google Play Store, η κριτική από το ένα εκατομμύριο και πλέον χρήστες που τη χρησιμοποιούν, είναι κάτι παραπάνω από θετική αφού έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 4.5/5 αστέρια.

Έκδοση: 6.1.1.19
Μέγεθος: 17 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: systweak.com
Πηγή: systweak.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal