«Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» - Διαθέσιμη δωρεάν η ιστορική σειρά που βασίζεται στο βιβλίο του Καζαντζάκη

καζαντζάκης σειρά δωρεάν σειρά ο χριστός παλιά σειρά ΕΡΤ


Το «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» είναι μία από τις πιο δημοφιλής και ιστορικές τηλεοπτικές σειρές που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα. Η σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά το 1975 και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη. Πρόκειται για τη παλαιότερη ελληνική τηλεοπτική σειρά την οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε ολόκληρη! Μάλιστα πρόσφατα όλα τα επεισόδια της σειράς έγιναν διαθέσιμα μέσω του ΕΡΤflix, την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ, νόμιμα, χωρίς διαφημίσεις!

Η σειρά αποτελείται από 18 επεισόδια διάρκειας περίπου 50 λεπτών το καθένα. Το «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» μάς μεταφέρει στο χωριό Λυκόβρυση της Μικράς Ασίας το 1921. Εκεί οι κάτοικοι του νησιού αναβιώνουν ένα έθιμο στο οποίο αναπαράγονται τα πάθη του Χριστού. Η σειρά δημιούργησε τεράστια συζήτηση γύρω από το όνομά της και σημείωσε υψηλή τηλεθέαση!

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης, ενώ σε αυτή πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Ανδρέας Φιλιππίδης, ο Γιώργος Φούντας και ο Αλέξης Γκόλφης.

Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά ακολουθώντας το σύνδεσμο: Ο Χριστός ξανασταυρώνεται (Ελληνική τηλεοπτική σειρά 18 επεισοδίων)
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram