Godeal24: Απόκτησε Office 2021 από 13,05€ και Windows 10 Pro από 6,12€

Prosfores-se-windows-kai-office-godeal24

Η επίσημη τιμή του Microsoft Office 2021 Pro είναι στα 439,99€. Στις Mid-year προσφορές του Godeal24, το γνήσιο Office 2021 Pro Plus κοστίζει μόνο 24,25€, εξοικονομώντας έως και 90%. Αν θέλεις να το εγκαταστήσεις σε πολλούς υπολογιστές ή να το αγοράσεις μαζί με φίλους, το πακέτο Office 2021 για 5 υπολογιστές, είναι η καλύτερη προσφορά και μπορείς να το αγοράσεις με μόλις 13,05€/PC. Ίσως να πονηρεύεσαι για μια τόσο χαμηλή τιμή, αλλά μην ανησυχείς, είναι όλα νόμιμα στο Godeal24! Αρχικά, πρέπει να κατεβάσεις το λογισμικό από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και να χρησιμοποιήσεις το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης που αγόρασες από το Godeal24. 

Όταν το ενεργοποιήσεις, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άμεσα και δε χρειάζεται να ανησυχείς για τον τρόπο λήψης του λογισμικού, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής λογισμικού υπολογιστών και εγγυάται ότι κάθε άδεια χρήσης που πωλείται είναι γνήσια και ασφαλής! Ακόμη και αν υπάρχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, η Godeal24 παρέχει 24/7 υπηρεσίες υποστήριξης πελατών και εφ' όρου ζωής εξυπηρέτηση μετά την πώληση! Πάμε να δούμε τις προσφορές. 

Προσφορές σε Microsoft Office (2016/2019/2021)


Παρόλο που ο επίσημος ιστότοπος της Microsoft δεν πωλεί πλέον ψηφιακές άδειες χρήσης των Windows 10, μπορείς ακόμα να αγοράσεις ένα ασφαλές και γνήσιο κλειδί για Windows 10 Professional στο Godeal24 για 7,25€, και μπορείς επίσης να αναβαθμίσεις σε Windows 11 Professional εντελώς δωρεάν! 

Προσφορές σε Windows 10 και Windows 11


Συνδυαστικά Πακέτα προσφορών


Διάφορα Χρήσιμα εργαλεία για το PC


Το Godeal24 διαθέτει πληθώρα τρόπων πληρωμής αλλά εμείς επιλέγουμε την Paypal για πιο γρήγορα και σε ασφαλές περιβάλλον. Αφού γίνει η πληρωμή, άμεσα θα έρθει ένα email στον λογαριασμό σας με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογισμικού που επιλέξατε.

Είναι αξιόπιστη η Godeal24?

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική και σπουδαία» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής πολλών προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση σου επιτρέπει να λάβεις το λογισμικό που παραγγέλνεις απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παράδοσης για τον αγοραστή.

Σημαντικό: Αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα στο service@godeal24.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal