«Η τεχνική της αναλογικής και ψηφιακής φωτογραφίας» - Αν σου αρέσει η φωτογραφία, πρέπει να το κατεβάσεις

Δωρεάν βιβλίο για την τέχνη της φωτογραφίας


Σήμερα, έχουμε ένα εκπληκτικό δωρεάν βιβλίο για την αναλογική και ψηφιακή φωτογραφία από τον έμπειρο φωτογράφο Τάσο Σχίζα. To e-book με τίτλο «Η τεχνική της αναλογικής και ψηφιακής φωτογραφίας»,  μέσα από τις 342 σελίδες του, προσπαθεί να καλύψει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την αναλογική και την ψηφιακή φωτογραφία, που θα χρειαστεί ένας ερασιτέχνης ή σπουδαστής ή επαγγελματίας φωτογράφος. Βέβαια, ο Τάσος Σχίζας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι αυτή την δουλειά, και θα το διαπιστώσετε γρήγορα αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο.

Η ύλη του βιβλίου έχει βασιστεί σε προσωπικές σημειώσεις, που είχαν πραγματοποιηθεί σταδιακά, κατά τη διάρκεια μιας σειράς μαθημάτων φωτογραφίας, που έγιναν από το 1991 ως σήμερα.

Το ωραίο είναι πως ανανεώνεται κάθε χρόνο με διορθώσεις, αλλαγές και προσθήκες, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις απόψεις των αναγνωστών. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 12η έκδοση (Ιανουάριος 2021). Αυτό, κάνει το βιβλίο μια μοναδική και αξιόπιστη εμπειρία για οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με τη φωτογραφία. Άρα λοιπόν, έχεις μπροστά σου το απόλυτο εγχειρίδιο και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Απόλαυσέ το!

σ.σ: Αν πάλι θέλεις να βοηθήσεις τον φωτογράφο οικονομικά, μπορείς να αγοράσεις την έντυπη έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου. Βρίσκεται στο ίδιο link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 51 MB
Σελίδες: 342
Συγγραφέας: Τάσος Σχίζας
Πηγή: photoeidolo.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram