[Οδηγός]: Τα αγαπημένα μου προγράμματα για Windows υπολογιστές

Windows 10 best apps


Αγόρασες νέο υπολογιστή και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Σίγουρα όλοι το παθαίνουμε! Μέχρι να φέρουμε το νέο σύστημα στα μέτρα μας είναι μία πραγματικά άβολη περίοδος.

Παρακάτω θα παρουσιάσω τα -δικά μου- απαραίτητα προγράμματα που πρέπει να έχει ένας υπολογιστής για να μπορέσω να τον χρησιμοποιώ καθημερινά. Η λίστα είναι φυσικά 100% υποκειμενική, όμως θεωρώ πως είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για όλους. Ο καθένας φυσικά έχει τις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες, όμως ας δούμε τι χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου. Αξίζει να σημειώσω πως κάποια προγράμματα δεν είναι απαραίτητα εγκατεστημένα σε όλους τους υπολογιστές μου (π.χ. το Android Studio ή το Streamlabs) αλλά μόνο σε συγκεκριμένα συστήματα, ανάλογα με το πως τα χρησιμοποιώ.

Πριν περάσουμε στη λίστα πρέπει να αναφέρω πως αρχικά, εάν είναι έτοιμο σύστημα ή laptop, ξεκινώ με την απεγκατάσταση όλων των προεγκατεστημένων προγραμμάτων.  Έπειτα ενημερώνω πλήρως τα Windows και κάνω τις απαραίτητες επανεκκινήσεις. Τέλος, βεβαιώνομαι πως όλοι οι drivers είναι σωστά εγκατεστημένοι.

Ας περάσουμε στα αγαπημένα μου προγράμματα:



Ελπίζω να βρήκες χρήσιμη αυτή την λίστα, σύντομα θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη για Android smartphone!

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram